SIDEBAR
Page Banner

Værkfører til test af vindmøllevinger

Har du lyst til at stå i spidsen for et team med ca. 15 teknikere, som laver styrketest af verdens største vindmøllevinger?

Alle nyudviklede vindmøller skal typegodkendes, og vingetest er en obligatorisk del af denne proces. Med en ideel placering på Østhavnen i Aalborg udfører Blade Test Centre A/S (BLAEST) fuldskala styrketest af vindmøllevinger for de globale vindmølle- og vingeproducenter.

Vi søger en erfaren leder til testhallerne. Du refererer til vores Operations Manager og får ansvaret for den daglige drift af testhallerne, herunder ledelse af centerets teknikere, afvikling af vingetest samt optimering af metoder og processer. Gennemførelse af tests sker i tæt samarbejde med centerets ingeniører, som har det tekniske ansvar for testene. Du vil indgå i arbejdsmiljøorganisationen og være med til at højne sikkerheden. Du vil ind i mellem også selv vil skulle deltage i det praktiske arbejde i testhallerne.

Hovedparten af teknikerne arbejder på daghold, men vi har også et lille aftenhold, som du skal sætte ind i aftenens opgaver, inden du går hjem.

Faglige kvalifikationer:
Du har formentlig en mellemlang el- eller maskinteknisk uddannelse kombineret med praktisk erfaring, og det vil være en klar fordel, hvis du har erfaring inden for vindmøller, vinger eller testmetoder.

Det vil desuden være en fordel, hvis du har kompetencer inden for følgende områder – jo flere desto bedre:

  • Sikkerhedsarbejde
  • Kvalitetsstyring og LEAN eller lignende effektiviseringsmetoder
  • Elektriske maskiner og systemer
  • Truck og kran (C) certifikat
  • Engelsk på et niveau så du kan kommunikere skriftligt og mundtligt med udenlandske kunder/gæster.

Personlige kompetencer:
Det er helt afgørende, at du har lederevner og solid erfaring med ledelse af teknisk personale, som sætter dig i stand til at skabe holdånd og et effektivt teknikerteam. Når man arbejder med tests på store og komplekse kompositemner, er der ikke to dage, der er ens. Der sker ofte uforudsete ting, og planer ændres. Derfor skal du være fleksibel, kunne holde mange bolde i luften på samme tid, og håndtere udfordringer med en proaktiv og kundeorienteret indstilling. Samtidigt skal du hele tiden have fokus på sikkerhed og kvalitet. Vores tests kører i døgndrift, så du skal være indstillet på, at der nogle gange vil være brug for din indsats uden for normal arbejdstid.

Du skal være god til at sætte retning og kommunikere med dine folk, men du skal også kunne kommunikere på alle niveauer, med kunder, ledelse, ingeniørkollegaer samt eksterne leverandører og samarbejdspartnere.

Vi tilbyder:
BLAEST har en åben og ærlig virksomhedskultur, hvor man fokuserer på sikkerhed, kvalitet og kundernes individuelle behov. Du bliver en del af en dynamisk og handlekraftig organisation med ca. 40 dygtige og engagerede medarbejdere, der lever og ånder for udvikling og vækst. Arbejdsklimaet er uformelt og kundefokuseret, og kommunikationen er direkte.

Du får velordnede løn- og ansættelsesvilkår på et attraktivt niveau, kombineret med et spændende job med fleksibilitet og mulighed for at påvirke og tilrettelægge dine egne opgaver.

Ansættelsessted:
Landdybet 10, 9220 Aalborg Ø.

Ansøgning:
Send din ansøgning vedlagt relevante bilag til hr@blaest.com, mærket ”Værkfører” snarest muligt, men inden 1. juni 2022. Yderligere oplysninger kan fås hos Operations Manager: Allan Bjørn Petersen på telefon 20534411. Du kan læse mere om BLAEST, og hvad vi laver på www.blaest.com.