SIDEBAR
Page Banner

Teknisk projektleder – Fuldskalatest af vindmøllevinger

Har du lyst til at stå i spidsen for styrketest af verdens største vindmøllevinger? Blaest fortsætter væksten søger derfor en teknisk projektleder til styring af kundeorienterede testprojekter, samt interne anlægs- og udviklingsprojekter.
Hos Blaest udfører vi styrketest af vindmøllevinger. Testene indgår som en del af den typegodkendelse, der gennemføres inden nye vingetyper kommer på markedet. Vi er et akkrediteret testlaboratorium, hvis rolle er at levere en uvildig test af, om vingerne har den rette styrke. Et testprogram tager typisk 6-12 måneder og betragtes hos os som et projekt. De tekniske projektledere er ansvarlige for at styre projekterne med flere involverede testingeniører, kunder og andre eksterne samarbejdspartnere.
Vores arbejdsområde er et højt specialiseret område, hvor standardiserede løsninger er en sjældenhed. Derfor udvikler vi selv en meget stor del af det udstyr, de metoder vi bruger. En væsentlig del af rollen for dig som teknisk projektleder, bliver derfor også at sikre, at alt hvad der er nødvendigt i form af testudstyr, testsystemer og testmetoder er klar til tiden.

Daglige opgaver
Du vil fungere som teknisk projektleder på kundeorienterede testprojekter – nogle gange flere på samme tid. Her får du til opgave at styre et solgt testprojekt igennem planlægning, udførelse og projektafslutning. Du vil have en kunde på den ene side og en intern organisation på den anden. Din opgave vil være at sikre en effektiv projekteksekvering, samt at der er sammenfald imellem det kontraktligt aftalte, det som kunden forventer, og det som organisationen leverer.
Undervejs i såvel projekt-forberedelserne som selve eksekveringen vil du blive mødt med forskellige tekniske problemstillinger, som du i en vis udstrækning også selv skal kunne bidrage med at få løst. Du kommer således også i tydelig berøring med den tekniske side af det at teste vinger, og vil få muligheden for at blive uddannet og autoriseret til at udføre visse test.
Du vil komme til at arbejde med udvikling af vores testmetoder i samarbejde med interne specialister, kunder og eventuelt andre eksterne eksperter.
Du vil komme til at fungere som sparringspartner for salg i forbindelse med projektering og tilbudsgivning af såvel vingetest, samt interne udviklingsprojekter.

Faglige kompetencer
Du har formentlig en ingeniøruddannelse indenfor mekanik eller elektromekaniske systemer. Det vigtigste er dog, at du har evner og relevant erfaring som teknisk projektleder, der sætter dig i stand til overskue og lede mange projekter, delprojekter og opgaver på samme tid. Et ingeniørmæssigt fundament af den ene eller anden slags vil være nødvendigt for succes i rollen, og kendskab til vinger, testsystemer eller måleudstyr vil det være en fordel. Forståelse for vores kunders behov, baseret på erfaring indenfor vingedesign og -test vil naturligvis ligeledes være en stor fordel.
Du taler og skriver både dansk og engelsk på højt niveau. Du er desuden skarp på IT og er hurtig til at gøre dig fortrolig med nye systemer og værktøjer indenfor området. Du arbejder naturligt med moderne projektstyringsværktøjer, og er i øvrigt velbevandret i MS Office pakken. Kendskab til de øvrige værktøjer i Office 365 er desuden en stor fordel.

Personlige kompetencer
På det personlige plan har du et markant projektledergen og en god forståelse for systemer og processer i en virksomhed

 • Du er systematisk, grundig og resultatorienteret i din opgavevaretagelse og er god til at bevare overblikket over mange forskellige opgaver
 • Du følger naturligt op på projektleverancer på en både behagelig og effektiv måde.
 • Du er ikke bange for at være hands-on involveret i opgaverne, og er ikke bange for at tage ansvaret for dem, men du ved også at en del af dem skal løses af de andre projektdeltagere.
 • Du er præcis, korrekt og overbevisende i din skriftlige og mundtlige kommunikation
 • Du er i høj grad selvkørende og har et godt overblik over de opgaver, der ligger foran dig og organisationen.
 • Du tænker naturligt på dine interessenter (såvel interne og eksterne) og du opbygger tillidsfulde relationer til kolleger og kunder.
 • Du er omgængelig på alle niveauer – i ingeniørgruppen såvel som overfor teknikere, kunder, eksterne samarbejdspartnere osv

Vi tilbyder

 • Et særdeles spændende teknisk job i en førende virksomhed, der tager aktivt del i den grønne omstilling.
 • Et ”hands-on” job hvor du med det samme ser resultaterne af dit arbejde
 • Velordnede ansættelsesvilkår og en gagepakke, der modsvarer dine kvalifikationer og dit ansvar.
 • Du får din daglige gang i et muntert arbejdsmiljø, hvor faglighed, resultater og det sociale går op i en højere enhed.

Ansættelsessted
Landdybet 10, 9220 Aalborg Ø. Jobbet vil være forbundet med meget begrænset rejseaktivitet.

Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt relevante bilag til hr@blaest.com, mærket ”Teknisk Projektleder” snarest muligt – vi evaluerer ansøgninger løbende. Yderligere oplysninger kan fås hos Teknisk Chef, Brian Boe Christensen på tlf.: 22 34 54 59.

Blade Test Centre A/S (BLAEST) er et af verdens førende testcentre for vindmøllevinger. Virksomheden er baseret på mere end 30 års erfaring med vingetest, og er ejet i fællesskab af Danmarks Tekniske Universitet, Force Technology og DNV. Vi er godt 40 medarbejdere, fordelt mellem primært ingeniører og teknikere, der dagligt servicerer vores kunder, som er verdens største vindmølleproducenter. Du kan læse mere om BLAEST på www.blaest.com.