QHSE Manager

 

QHSE Manager

BLAEST testcenter for vindmøllevinger søger QHSE Manager til nyoprettet funktion.

Virksomheden Blade Test Centre A/S (i daglig tale kaldet BLAEST) er blandt verdens førende testcentre for strukturel fuldskalatest af vindmøllevinger. Missionen er at kunne tilbyde alle relevante tests i forbindelse med typeafprøvning af vinger, samt at være kendt for effektivitet, fleksibilitet og høj kundetilfredshed. I takt med markedets og møllernes vækst vil BLAEST fortsætte udviklingen og tilbyde test af vinger længere end 100 m.

BLAEST er inde i en positiv og ekspansiv udvikling med stor efterspørgsel fra kunderne. Virksomheden ligger på Østhavnen i Aalborg og tæller ca. 20 dedikerede medarbejdere fordelt på ingeniører og teknikere. BLAEST er en solid og stabil virksomhed ejet af Danmarks Tekniske Universitet, FORCE Technology og DNV GL. BLAESTs kunder er blandt verdens største mølle- og vingeproducenter, som i tiltagende grad fokuserer på sikkerhed, kvalitet og produktverifikation. Samtidig står virksomheden foran at skulle udvikle og implementere et nyt IT-baseret kvalitetsledelsessystem i henhold til ISO 17025. Derfor etableres nu en selvstændig QHSE-funktion med direkte reference til den administrerende direktør.

Jobbet Som QHSE Manager bliver du den daglige leder af QHSE-arbejdet. Denne rolle dækker bredt over udvikling, kvalitetssikring og vedligeholdelse af systemer, procedurer og instruktioner. I tæt dialog og samarbejde med den øvrige organisation bliver du ansvarlig for: Fastsættelse af politikker og regler vedr. sikkerhed, kvalitet og fortrolighed. Rapportering og håndtering af ulykker og andre farlige hændelser. Håndtering af afvigelser, tilfredshedsundersøgelser, kundeklager og lignende. Facilitering af risikoanalyser, samt leder af efterfølgende forandringstiltag. Deltagelse i sikkerhedsrunderinger samt kontakt til kunder vedrørende sikkerhed og kvalitet. Projektleder for indkøb, udvikling og implementering af nyt IT-baseret kvalitetsledelsessystem (ISO 17025). Gennemførelse af interne audits. Ansvarlig for eksterne audits af BLAEST, fra hhv. DANAK, IECRE og vores kunder.

Vi forstiller os, at sikkerheds- og sundhedsdelen vil udgøre ca. 1/3 af arbejdsbelastningen og kvalitetsdelen ca. 2/3. Miljødelen vil være meget begrænset.

Din profil

Du har formentlig en relevant teknisk-akademisk uddannelse samt en bred erhvervserfaring indenfor kvalitet og sikkerhed, som giver dig en god base for at kunne arbejde bredt i organisationen. Det er afgørende, at du kan dokumentere flere års erfaring fra et tilsvarende job, hvor du har implementeret et IT-baseret kvalitetsledelsessystem. Kendskab til ISO 17025 / ISO 9001 samt drift af et testlaboratorium vil være en stor fordel. Du taler og skriver både dansk og engelsk på højt niveau. Du er desuden skarp på IT og er hurtig til at gøre dig fortrolig med nye systemer og værktøjer indenfor området. Du er generelt velbevandret i MS Office-pakken, og specifikt er du stærk i Excel.

Det er helt afgørende for din succes i denne stilling, at du har evnen til at skabe en tillidsfuld, konstruktiv dialog og et godt samarbejde med kolleger i hele organisationen samt har flair for at finde de pragmatiske løsninger, der opleves som en hjælp i hverdagen snarere end en belastning, således at sikringen af kvalitet og sikkerhed bliver en naturlig og positiv del af vores hverdag. På det personlige plan har du desuden et markant projektleder-gen og en god forståelse for systemer og processer i en virksomhed.

Desuden kendetegner følgende dig: Du er systematisk, grundig og resultatorienteret i din opgavevaretagelse og er god til at bevare overblikket over mange forskellige opgaver. Du er præcis, korrekt og overbevisende i din skriftlige og mundtlige kommunikation. Du har gennemslagskraft samt politisk og organisatorisk tæft. Du er vedholdende og formår med uformel ledelse at implementere QHSE-processer i organisationen, sådan at du får alle med. Du er i høj grad selvkørende og har et godt overblik over de opgaver, der ligger foran dig. Du tænker naturligt på dine interessenter (såvel interne og eksterne), og du opbygger tillidsfulde relationer til kolleger og kunder. Du tilbydes God mulighed for at sætte dit præg på egne opgaver og tilrettelægge dit arbejde. Velordnede ansættelsesvilkår og en gagepakke, der modsvarer dine kvalifikationer. Du får din daglige gang i et muntert arbejdsmiljø, hvor faglighed, håndværk og kreativitet går op i en højere enhed.

Søg stillingen på Curias side her: https://www.curia.dk/ledige-stillinger?jobid=20875